Ликуид Гард

Нанопрепарат може да ни предпази за повече от година от вируси и бактерии

Как да не спре животът в тази ситуация на пандемия и тотален колапс на много институции, здравни заведения, производствени процеси, държавни и общински администрации?…

Отговор ще даде гостът ни – Григор Михов, който ще ни разкаже и покаже какво представлява и как действа Liquid Guard – препарат, обявен за иновативен продукт № 1 в Германия през 2019 г. България е една от 4-те страни в света, в която е разрешено официално да се използва антибактериалния и антивирусен продукт, който защитава повърхностите минимум 1 година.

Революционната формула на препарата може да помогне в борбата срещу коронавируса със своето постоянно антимикробно покритие. Към момента е известно, че няма  еквивалент в света. Медицинският университет в Пловдив, както и Областната администрация се възползваха вече от този вид дезинфекция още по време на първата вълна от епидемията.

Дезинфекциращият препарат “Liquid Guard”, разработен от нанотехнолози, унищожава 99% не само коронавируса, но и всички вируси  и бактерии.

“Веднъж третирана дадена повърхност, тя вече има една година гаранция срещу вируси и CОVID-19”, това заяви Григор Михов управител на фирма “Нано коут” в предаването на Дарик “Най-добрите болници и лекари”.

Иновативната формула въздейства много успешно срещу всякакви вируси и бактерии, в това число и срещу COVID-19. Тя представялва всъщност нанотехнологична течност, която създава защитен слой.

Препратът е разработка на германската марка “Нано Кеър”, която е в топ три в света за нанотехнологии.

Основният компонент е нанопокритието от минерални иглички, които улавят и ликвидират вирусите дори от 8 метра. В рамките на 6 часа се образуват малки невидими за човешкото око кристалчета от течността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *