ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Liquid Guard премина през процес на дерматологично изследване, резултатът е “Отличен”. Дори при продължителен контакт не дразни кожата. Важно е обаче да следвате инструкциите за приложение. С Liquid Guard можете да дезинфекцирате предмети и места, които са в ежедневен контакт с кожата.

Конвенционалните антимикробни продукти съдържат различни разтворители, които се отмиват много бързо от повърхността. Liquid Guard образува здрава връзка с повърхността благодарение на слой от наночастици, който е механично устойчив. Създават се остри „игли“ на повърхността, които привличат клетъчните мембрани на микробите и физически ги пробиват, унищожавайки ги веднага след контакт. Благодарение на тези уникални свойства повърхността не се нуждае от допълнителна обработка с химикали.

Не е необходимо да купувате други дезинфектанти или почистващи продукти за 1 година. Просто измийте третираната повърхност с вода и кърпа. Благодарение на Liquid Guard ще спестите време, изразходвано за почистване и значителни пари, изразходвани за много различни дезинфектанти и почистващи препарати.

Не, кърпичките не са предназначени да дезинфекцират кожата, така че не могат да се използват по същия начин като антибактериалните кърпички за ръце. Liquid Guard е предназначен само за дезинфекция на повърхности и материали.

За редовното почистване са достатъчни само вода и кърпа. Благодарение на филма от наночастици, мазнини и варовик не се залепват на повърхността, така че можете да измиете обработената повърхност бързо и лесно.

Да, всички тестове, доказващи ефективност срещу различни вируси, бактерии и дерматологични тестове, бяха проведени миналата и тази година във водещи немски и български лаборатории. + линк към тестове.

Liquid Guard по принцип е неагресивно решение, не вреди на никакви материали и може да влезе в контакт със стъкло, плексиглас, пластмаса, метал, лакирано дърво, текстилни и кожени материали, камък, керамика и много други. Можете също така да използвате Liquid Guard за дезинфекция на телефона, таблета, клавиатурата, клавишите и много други елементи, които използвате всеки ден.

У дома и на места с по-малка концентрация на хората едно приложение продължава 1 година. На места с висока концентрация на хора, като транспортни средства, търговски и офис центрове, препоръчваме да повторите третирането след 6 месеца.

Liquid Guard осигурява дългосрочна дезинфекция и антимикробна защита, елиминира всички вируси, бактерии, гъбички, водорасли и дрожди. Необходимо е само да почиствате третираната повърхност с вода и кърпа, така че вече няма нужда да използвате други антибактериални средства.

Liquid Guard е тестван в няколко реномирани немски лаборатории за различни видове вируси и бактерии, включително TGEV-Coronavirus, моделен вирус за SARS-CoV. Можете да намерите сертификата за тест тук (линк)

След изсъхване повърхността, обработена с Liquid Guard е безопасна както за хора, така и за животни.

Размерът на наночастиците е 150 – 300 nm, за сравнение размерът на човешката коса е 80 микрометра, което е почти 1000 пъти повече. Така че нано „иглите“ не могат да ви наранят по никакъв начин.

Въпроси за доставка

Как мога да платя?

Наложен платеж – плащане в брой на куриера, при доставка на поръчката.

Кой ще ми достави пратката?

Пратките ни се доставят от куриерска фирма Еконт Експрес

Пратката ще пристигне ли здрава? Няма ли да се счупи по пътя?

Пратките, които са чупливи се опаковат надеждно в аерофолио и се застраховат предварително. Ако се счупят по време на транспортирането, щетите се поемат от куриерската фирма.

Кога ще пристигне поръчката ми?

Срокът за доставка е 1 работен ден (за поръчки, направени до 17:00 часа в работни дни). Доставката до адрес на клиента се осъществява в рамките на работния ден. Ако сте посочили доставка до офис на куриера, може да вземете пратката си от офиса след 09:00 сутринта.
При извънредни ситуации като: влошени метеорологични условия, официални празници и пр. може да възникне забавяне в сроковете за доставка, но това са независещи от нас обстоятелства, за които не можем да поемем отговорност.

Може ли да получим поръчката същия ден?

Най-краткият срок на доставка е на следващия ден след поръчката, тъй като Еконт нямат експресна доставка в рамките на деня.